Ayıkladığınız karpuzu küp kesin, üzümü taneleyin/ yerine kavun da kullanabilirsiniz, nasıl olsa bu üçlü peynir dostudur/ salatalığı ve peyniri de küp kesin, fesleğeni kıyın. Kinoayı yıkayıp su ilavesiyle tencereye alın. Kay nadıktan sonra suyunu çekene dek pişirip soğutun. Tüm malzemeleri tuz ve limon suyu ekleyerek harmanlayın
9 Eylül 2016 Cuma
KİNOALI KARPUZ SALATASI/ salatalar+ zy. yemekler
Karpuzunuz muhtemelen devasa, aile efradınız da az ise mutlak başınıza gelmiştir. O karpuz bitmek bilmez.. Sonuçta karpuzu da içi geçmeden bitirmek lazım. İşte size bir öneri.
Malzemeler; 300 gr karpuz, 1 salkım İzmir üzümü, 2 adet salatalık, 1 avuç fesleğen, 100 gr beyaz peynir, 1/2 adet limon suyu, tuz, 1/2 bardak kinoa, 1 bardak su
Ayıkladığınız karpuzu küp kesin, üzümü taneleyin/ yerine kavun da kullanabilirsiniz, nasıl olsa bu üçlü peynir dostudur/ salatalığı ve peyniri de küp kesin, fesleğeni kıyın. Kinoayı yıkayıp su ilavesiyle tencereye alın. Kay nadıktan sonra suyunu çekene dek pişirip soğutun. Tüm malzemeleri tuz ve limon suyu ekleyerek harmanlayın
Ayıkladığınız karpuzu küp kesin, üzümü taneleyin/ yerine kavun da kullanabilirsiniz, nasıl olsa bu üçlü peynir dostudur/ salatalığı ve peyniri de küp kesin, fesleğeni kıyın. Kinoayı yıkayıp su ilavesiyle tencereye alın. Kay nadıktan sonra suyunu çekene dek pişirip soğutun. Tüm malzemeleri tuz ve limon suyu ekleyerek harmanlayın
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder