Malzemeler;
İç harç/ 2 adet közlenmiş kırmızı biber, yarım demet dereotu, 3 diş sarımsak, yarım kutu kırmızı barbunya, 150 gr tofu (veya lor peyniri), tuz, karabiber, zeytinyağı Krep/ 1 bardak süt, 1/2 bardak su, 1 bardak un, tuz, 2 adet yumurta, margarin
üzeri için 100 gr kaşar peyniri rendesi
Doğradığınız kapya biber, dereotu ve sarımsağa süzdüğünüz barbunyayı, baharatları, ezdiğiniz peyniri ve bir kaşık yağı katarak karıştırın. Krep için su, süt, tuz ve unu çırpın. Yumurtaları ekleyip tekrar çırpın. Fındık bü yüklüğünde margarin erittiğiniz krep tavasına (bende yok, o durumda teflonda geçerlidir) kepçe ile krep hamu rundan dökerek kreplerinizi hazırlayın.( 5 krep çıkıyor) Kreplere iç harçtan koyarak sigara böreği gibi sarın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder