Elmaları soyduktan sonra rendeleyip iyice sıkın. Karıştırma kabına aldığınız elma rendesine süt, bal, ceviz kırı ğı ve yulaf ezmesini ilave edin. Harmanladıktan sonra elinizle küçük toplar yapıp tarçına bulayarak buzdolabın da yarım saat dinlendirin. Servise hazır!, afiyet olsun.
27 Ocak 2016 Çarşamba
YULAFLI ELMA TOPLARI/ tatlılar
Bu topları tarçın sevmiyorsanız kakao veya hindistan cevizi rendesine, hatta kalori sınırlamanız yoksa pudra şekerine de bulayabilirsiniz. Ama kendi açımdan tatlı krizine girince yulaf ve tarçına sarılmaya devam. Belki yaşam tarzım olur, belli mi olur?
Malzemeler; 1 adet kırmızı elma, 1 adet yeşil elma, 7-8 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık bal, 1/4 bardak süt, 2 ka şık tarçın, 5-6 adet ceviz
Elmaları soyduktan sonra rendeleyip iyice sıkın. Karıştırma kabına aldığınız elma rendesine süt, bal, ceviz kırı ğı ve yulaf ezmesini ilave edin. Harmanladıktan sonra elinizle küçük toplar yapıp tarçına bulayarak buzdolabın da yarım saat dinlendirin. Servise hazır!, afiyet olsun.
Elmaları soyduktan sonra rendeleyip iyice sıkın. Karıştırma kabına aldığınız elma rendesine süt, bal, ceviz kırı ğı ve yulaf ezmesini ilave edin. Harmanladıktan sonra elinizle küçük toplar yapıp tarçına bulayarak buzdolabın da yarım saat dinlendirin. Servise hazır!, afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder