14 Ağustos 2014 Perşembe

KARPUZLU SMOOTHİE/ içecekler

İşte yaz aylarının bir klasiği daha. Tabii karpuz yerine istediğiniz meyvelerle yapabilirsiniz. Ama yazın karpuz- kavun'un verdiği serinlik hazzı bir şeye değişilmez bence. 4 kişi için 1/8 karpuz kullandım, kişi sayısı ve meyve dokusuna göre miktarı ayarlamak sizden...

Malzemeler; 1/8 adet karpuz, 300 ml. soğuk süt, kaymaklı dondurma, buz

Çekirdeklerini ayıkladığınız karpuz dilimlerini küp küp doğrayıp soğuk süt ilavesiyle pürüzsüz hale gelene de blender'da çekin. 4 top dondurma ve buz ekleyerek blender'ı kısa süreli tekrar çalıştırın. Elde ettiğiniz karışı mı bardaklara paylaştırıp içlerine birer top dondurma ilavesiyle hemen servis edin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder