Google+ Followers

29 Aralık 2013 Pazar

PORTAKALLI SALSA/ salatalar+ zy. yemekler

İlk "salsa" denemem çok başarılı ve lezzetli olunca niye kendim bir tarif yaratmayayım dedim ve bence çok da iyi yaptım. Ancak deneme mutfağı ürünü olduğu için yaratım sadece iki kişilik olmuş. Yaparken ölçüleri arttırmanız gerekiyor. Ferah ve rahatlatıcı tadları seviyorsanız deneyin derim, sonuçta içinde bulunması zor malzemeler yok.

Malzemeler; 1 adet portakal, 2-3 kaşık gebere, 1 adet kereviz sapı, 1 kaşık bal, tuz, yarım limon su yu, 3-5 dal maydanoz ve dereotu, zeytinyağı

Portakal dilimlerini zarlarından ayırarak gebere (kapari), küp kesilmiş kereviz sapı ve kıyılmış otlar la birlikte bir kaseye alıp harmanlayın. Bal, limon suyu, tuz ve yağ ilavesiyle tekrar karıştırarak ser vis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder